HERRAMIENTAS

Tortosa 0 - Jupiter 3

Escrit per Administrator
diumenge, 8 de gener de 2012 18:48

No es podia demanar un millor debut en el retorn a la categoria: 0-3 a domicili. El partit es va posar aviat de cara, al minut 8 Elhadji obre el marcador. El Tortosa molt inferior a la primera part, va poder empatar en la segona, però quans emblava més proper l'empat, Romo va marcar en dues ocasions per tancar elpartit. Us informem que els dies 27 i 28 d'Agost tindrà lloc el XIX Torneig Antoni Puyol. Els equips participants són: Damm, Sant Andreu, San Gabriel i FPCE Júpiter. Us annexem cartell amb informació sobre els partits. Esperem la vostra assistència.

La junta directiva del Club va nominar Juanjo García, actual entrenador del primer equip, nou Director Esportiu del club, en un acte que es va realitzar ahir, 20 de juny, a la sala d’honor del Club. A l’acta va assistir tota la Junta Directiva, així com tots els col·laboradors i entrenadors del Club. Us informem de la reincorporació al nostre Club de L'Alex Martínez, qui va jugar amb nosaltres en temporades anteriors. Us deixem la seva resenya i li desitjem una feliç estància al Club, així com li agraïm la seva confiança amb nosaltres. La junta directiva de la FPCE Júpiter ha pres la decisió de rescindir de forma unilateral el càrrec de coordinador al Sr Ricard Alegre, agraint el seu treball i dedicació al club durant el temps que ha estat amb nosaltres. Bon partit dels locals que van saber reduir espais i van sortir amb perill a la contra. En els 47es.

Posem en el vostre coneixement que avui dimecres, dia 15 de Juny, s'emetrà, al programa "LA PORTERIA" del canal de BTV, a las 23:15, la pujada que es va fer a Montserrat d'un grup de culés i que un d'ells va pujar-hi amb la samarreta del nostre club Us passem el link del programa!