HERRAMIENTAS

Fotos Torneig Futbol Base

Escrit per Administrator
diumenge, 8 de gener de 2012 18:48

Durant l'acte ha estat presentat un CD commemoratiu de les seves 25 anteriors edicions, on es detalla minuciosament i amb elegància, tota la informació d’aquest prestigiós Torneig. Per finalitzar, el President Honorífic ha dedicat unes paraules per honorar aquesta competició, desitjant-li molts anys de vida. Us informen que, com cada any des de 1983, data en que es va inaugurar aquesta competició per celebrar el 75è aniversari del F.C. Martinec, s'organitza de l'1 al 6 d'agost, el Torneig d’Equips Històrics del Futbol Català. Aquest any contem amb la participació del següents equips.

El proper dissabte 12 de juny es celebrarà la Trobada d'Ex-Jugadors i un partit entre l'Agr. Barça Veterans i l'Agr.Vet. C.E. Júpiter. La jornada vol ser un dia per retrobarse amb antics compayns i estarà plena de jupiterisme pels quatre costats. Durant tot el dia estaran a disposició de tots i a la venda, samarretes del Centenari, on estan reflectits tots els noms dels jugadors que han passat pel club durant els seus 100 anys d'existència. Sopar de GalaEl pròxim 12 de juny a les 21 h es celebrarà a l'hotel Barceló Atenea Mar el Sopar de Gala del Centenari. El preu serà de 50 € i els tiquets es poden adquirir en les oficines del club.

El Júpiter es va imposar al Sant Andreu en el segon partit del Centenari. Encara que en el 36 de la primera part es va avançar l'equip andreuenc, amb vuit jugadors del primer equip, en la segona Adrés va aconseguir l'igualada i després de l'expulsió d'un jugador visitant, Ramón establiria el definitiu 2-1. Premis Sant Martí el Club Esportiu Júpiter reb la Medalla Aniversari en el centenari de la seva creació. El acte de lliurament, celebrat al auditori de la Torre Agbar, va comptar amb la presència de les màximes autoritats municipals i del districte i de totes les entitats socials de Sant Martí.